Prima firmă de taximetrie din oraș a început activitatea

Prima firmă de taximetrie din oraș a început activitatea

La finalul lunii septembrie a preluat Autorizația de Transport de la compartimentul de specialitate al Primăriei Orașului Pecica primul operator local de taximetrie.

Georgeta Mei-Roșu, din satul Turnu, a pornit primul serviciu de transport public local în regim de taxi, în orașul Pecica și în satele aparținătoare, în conformitate cu regulamentul local stabilit de Consiliul Local.

Taxi Mei pune la dispoziția clienților două autoturisme (marca Dacia și Volkswagen) cu care poate transporta, în conformitate cu regulile de combatere a răspândirii COVID-19, trei persoane, pe bancheta din spate, purtarea măștii fiind obligatorie, mașina fiind dezinfectată după fiecare cursă.

Firma a postat pe contul lor de Facebook imagini cu mașinile inscripționate și tarifele practicate, dând ca exemplu o cursă de la Juncanu până la Primărie, care costă până în 10 lei.

Pornirea și fiecare kilometru parcurs costă 2,89 lei per kilometru în timpul zilei, tariful de noapte este de 3,1 lei/km, iar pentru fiecare kilometru parcurs în afara orașului se plătește 3,45 lei/km. Serviciul poate fi solicitat la numerele de telefon: 0754.664.825, 0787.333.140 sau 0749.566.204.

Administrația locală a amenajat stații de taxi în centrul orașului (strada 2 colț cu 3, vizavi de magazinul Profi) și în zona Juncanu (lângă stația de autobuz).

 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )