https://pecicanews.ro/
Prezentare gratuită despre normele cu privire la datele cu caracter personal

Prezentare gratuită despre normele cu privire la datele cu caracter personal

Primăria Orașului Pecica în colaborare cu The Blue Lock ­ conformitate GDPR organizează un curs gratuit dedicat proprietarilor și administratorilor de societăti comerciale din toate domeniile, persoanelor cu rol de decizie în companii, manageri de resurse umane, contabili autorizați, medici, notari și alte profesii.

Ce anume trebuie să conțină documentația obligatorie? Ce obligații am în calitate de operator de date cu caracter personal? În ce condiții pot prelucra datele cu caracter personal ale angajaților mei? Ce înseamnă transfer de date și cum trebuie să îl securizez? Am sau nu nevoie de un Ofițer Protecția Datelor?

Acestea sunt doar câteva din întrebările la care se vor oferi primi răspuns în partea de prezentare care are o durată de aproximativ o oră și va fi urmată de o parte de discuții pe cazuri concrete, pe specificul activității dumneavoastră.

The Blue Lock este o companie arădeană specializată în consultanță GDPR ce oferă servicii pentru zeci de companii și instituții din județele Arad, Timiș și Brașov.

Intrarea este liberă, cursul va avea loc vineri, 14 iunie, la ora 13:00, în Sala Festivă a Primăriei Orașului Pecica (strada 2 nr. 148, fostul Cazinou).

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )