https://pecicanews.ro/
Premii pecicane la Festivalul-Concurs Județean de Folclor „La Izvoare”

Premii pecicane la Festivalul-Concurs Județean de Folclor „La Izvoare”

Duminică a avut loc la Arad cea de a zecea ediție a Festivalului-Concurs Județean de Folclor „La Izvoare”, de unde nu au lipsit nici reprezentanții orașului Pecica.

Publicul prezent la evenimentul găzduit de scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” a putut vedea şi aplauda dansurile prezentate de grupele Ansamblului „Păstrătorii Tradiției”, care s-au întors acasă cu trofee.

Astfel, Păstrătorii Tradiției Juniori, aflați la prima participare la prestigiosul concurs județean, au obținut premiul III, la categoria de vârstă 7-11 ani.

„Un premiu foarte important pentru noi având în vedere că suita de jocuri locale cu care ne-am prezentat la concurs a fost învățată de copii în doar trei repetiții. Felicitări tuturor!” – a spus coordonatorul copiilor, Marin Stan.

A fost apreciat de juriu şi momentul coregrafic intitulat sugestiv „De la bunici la nepoți”, prezentat de Păstrătorii Tradiției Seniori şi copii, care a obţinut premiul întâi la secțiunea formații de dansuri.

Şirul premiilor pecicane a fost completat de rapsodul popular Augustin Cionca, care a obţinut premiul special la secțiunea soliști instrumentiști.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )