https://pecicanews.ro/
Premieră naţională pe autostrada A1, la intrarea în Pecica

Premieră naţională pe autostrada A1, la intrarea în Pecica

Prima staţie de încărcare rapidă conectată la o autostradă din România se află la intrarea în Pecica.

Punctul aflat în parcarea restaurantului Smart Autohof a fost inaugurat vineri de către directorul executiv al Evconnect.ro, Mihai Dragoş Ciobanu şi de Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Stația instalată are o putere de încărcare de 50 KW, poate fi folosită simultan de două autovehicule şi asigură prin cei trei conectori (CCSType 2, Combo 2, CHAdeMO) încărcarea tuturor modelelor de vehicule electrice.

Aceasta face parte din prima reţea de încărcare a maşinilor electrice, proiect al Smart Business & Technologies Solutions, lansat în anul 2014, care vrea să se extindă cu 500 de staţii de încărcare în următorii doi ani.

„Soluțiile instalate, în colaborare cu parteneri din Olanda şi Franța, sunt de nouă generație (…) care permit în viitorul apropiat un upgrade pânâ la 175 sau 350KW, astfel devenind parte din hub-uri de încărcare ultra rapidă. Totodată, acestea sunt sigurele stații care pot îngloba în interiorul lor kit-uri de baterii pentru suplimentarea de putere, având astfel posibilitatea de a le conecta la sisteme de producere a energiei regenerabile” – se arată în comunicatul Evconnect.ro.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )