https://pecicanews.ro/
Povestea unei ferme de familie din Pecica, la Agro TV

Povestea unei ferme de familie din Pecica, la Agro TV

O afacere de familie pecicană va fi prezentată în această seară, începând cu ora 22:00, pe postul de televiziune Agro TV, în cadrul emisiunii „România văzută din tractor”.

„Ștefan Gladiș, are o familie și gospodărie… să-i trăiască! Muncește cu soția, doi băieți și cele două gemene, Maria și Victoria zi lumină, pentru animalele pe care le au: 100 de vaci Bălțată Românească, oi, iepuri, porci, găini, măgari și altele. Au trei dozatoare de lapte în Pecica, iar restul laptelui nevalorificat în oraș ajunge la un procesator. Unul dintre băieți e student la zootehnie și ar vrea să simtă că statul îi încurajează și pe cei cu ferme mai mici” – sună descrierea făcută de realizatoarea și prezentatoarea emisiunii, Patricia Pop.

Echipa emisiunii a fost prezentă la Pecica și la Turnu în luna iunie, atunci când a filmat în mai multe locații, printre care Ferma Gladis, Brutăria Palmar Vali și Casa Sătească a Asociației Pro Pir Kult din Turnu.

Emisiunea va putea fi urmărită, în reluare, sâmbătă de la 13:00 și duminică de la 23:30.

Postul tematic Agro TV este disponibil în grila tuturor operatorilor mari de cablu și satelit (Digi, Vodafone, Telekom, Orange, Focus Sat, Akta și NextGen).

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )