https://pecicanews.ro/
Pompierii voluntari, felicitaţi de ziua lor

Pompierii voluntari, felicitaţi de ziua lor

La fel ca în anii trecuţi, pompierii pecicani şi-au sărbătorit ziua în jurul datei de 13 septembrie, sărbătoarea anuală care comemorează Bătălia din Dealul Sprii din 1848, atunci când pompierii au apărat Revoluția pașoptistă împotriva intervenției otomane.

De data aceasta membrii Grupei de Pompieri din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Pecica s-au adunat la Ferma de Bivoli, unde au stat la poveşti şi au servit masa împreună.

Componența grupului s-a schimbat de mai multe ori de-a lungul anilor, dar mai mulţi pompieri experimentaţi au rămas alături de formaţie şi îi ajută pe cei care se alătură.

Iar la acest capitol SVSU Pecica stă foarte bine, în ultimele luni mai mulţi tineri au luat hotărârea de a deveni pompieri.

O vocaţie care îi determină să sacrifice, fără a aştepta vreo recompensă în schimb, din timpul lor liber pentru a merge săptămânal la antrenamente, să participe la exerciţii şi schimburi de experienţă şi, cel mai important, să răspundă apelului indiferent de oră şi să sară în ajutorul pecicanilor la stingerea incendiilor ori la accidente rutiere.

Cu ocazia Zilei Pompierilor, zece dintre ei au fost felicitaţi cu câte o diplomă de către conducerea serviciului drept mulţumire pentru devotamentul de care au dat dovadă în ultimul an în folosul comunităţii locale.

Este vorba despre echipa care a reprezentant oraşul la concursul judeţean al pompierilor: Anton Alexandru Ionuţ, Cupcea Narcis, Gorgan Daniel, Gladis Emanual, Hedeşan Andrei, Hedeşan Florin, Horvath Robert, Kondrat Răzvan, Megyes Petru, Vlaşin Dumitru.

Felicitări lor şi tuturor pompierilor voluntari pecicani!

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )