https://pecicanews.ro/
Peste 3700 de pecicani s-au vaccinat împotriva coronavirusului

Peste 3700 de pecicani s-au vaccinat împotriva coronavirusului

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a publicat situația actualizată a ratei de imunizare pe localități.

Orașul Pecica a înregistrat o creștere de cinci procente și jumătate față de situația de acum o lună, 28,09% dintre locuitori fiind vaccinați la momentul întocmirii raportului.

Cifra plasează localitatea în prima parte a clasamentului județean, cei mai mulți vaccinați fiind în Dorobanți (38,64%), Moneasa (37,71) și municipiul Arad (37,73%).

Județul Arad se află pe locul 27 în țară, cu un procent de 36,65% din populație vaccinată împotriva COVID-19.

Primarul Petru Antal a publicat situația la zi, care arată un procent și mai bun, de 29,44%, ceea ce înseamnă un număr de 3758 de persoane vaccinate în Pecica, Turnu, Sederhat și Bodrogul Vechi.

Cei mai mulți dintre ai au luat serul produs de Pfizer BioNTech (2690), urmat de serul Johnson&Johnson (770).

„În cursul zilei de sâmbătă, 112 persoane au primit vaccinul împotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinare din orașul nostru, ceea ce reprezintă cel mai mare număr de la deschiderea acestuia” – a adăugat primarul orașului Pecica.

Autorităţile locale roagă cetăţenii care nu au făcut acest lucru să se imunizeze. Centrul de Vaccinare Pecica este deschis de luni până duminică, între orele 8 – 20, serul Pfizer fiind administrat fără programare.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )