https://pecicanews.ro/
Pecicanii sunt aşteptaţi duminică la urne (VEZI LISTA SECŢIILOR DE VOTARE)

Pecicanii sunt aşteptaţi duminică la urne (VEZI LISTA SECŢIILOR DE VOTARE)

Pecicanii cu drept de vot sunt chemaţi duminică la urne, alături de peste 18,2 milioane de cetăţeni din întreaga ţară şi de peste hotare, pentru a alege preşedintele ţării pentru următorii cinci ani.

Pot vota cetățenii români care au vârsta de 18 ani, împliniți până în ziua alegerilor inclusiv.

Votarea începe duminică la ora 7:00 și se încheie la ora 21:00.

Cetățenii români cu domiciliul sau reședința în România, care în ziua votării se află în țară, își pot exercita dreptul de vot la secțiile de votare în baza unuia dintre următoarele acte de identitate, valabile în ziua votării: cartea de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, pașaportul diplomatic, pașaportul diplomatic electronic, pașaportul de serviciu, pașaportul de serviciu electronic și, în cazul elevilor din școlile militare, carnetul de serviciu militar.

Secţiile de votare au rămas aceleaşi, şapte la Pecica: la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu” (secţia nr. 150), la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” (secţia nr. 151), la fosta cantină IAS (secţia nr. 152), la sediul Primăriei Oraşului Pecica (secţia nr. 153), la fosta şcoală primară de pe strada 401 (secţia nr. 154), la Şcoala Primară 3 de lângă DN7 (secţia nr. 155), la Şcoala Primară 1 din Cocota (secţia nr. 156), una la biroul Primăriei Oraşului Pecica din Turnu (secţia nr. 157) şi una la grădiniţa din Sederhat (secţia nr. 158).

Delimitările secţiile de votare pot fi consultate pe pagina de internet a Primăriei Oraşului Pecica, AICI.

Ca de fiecare dată, angajaţii Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Pecica vor fi la datorie atât sâmbătă, cât şi ziua alegerilor.

Pe buletinul de vot cetăţenii pot alege din 14 candidaţi: preşedintele în exerciţiu Klaus Iohannis (PNL), fostul premier Viorica Dăncilă (PSD), Dan Barna (Alianța USR-PLUS), Mircea Diaconu (independent susținut de ALDE și Pro România), Theodor Paleologu (PMP), Kelemen Hunor (UDMR), Ramona Ioana Bruynssels (Partidul Puterii Umaniste), Cătălin Ivan (Partidul Alternativa pentru Demnitate Naţională), Alexandru Cumpănașu (independent), Viorel Cataramă (Dreapta Liberală), Bogdan Stanoevici (independent), John Ion Banu (Partidul Naţiunea Română), Ninel Peia (Partidul Neamul Românesc), Sebastian-Constantin Popescu (Partidul Noua Românie).

Sursa foto: europafm.ro

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )