https://pecicanews.ro/
Pecicanii, încurajați să achitele taxele și impozitele locale online

Pecicanii, încurajați să achitele taxele și impozitele locale online

Consiliul Local Pecica a aprobat, prin Hotărârea nr. 207 din 3 decembrie 2020, nivelurile impozitelor şi taxelor locale, taxelor speciale şi amenzilor care se stabilesc, se actualizează sau se ajustează, după caz, în limitele şi condiţiile titlului IX din Legea nr. 227/2015, privind Codul Fiscal.

La iniţiativa primarului Petru Antal şi în baza raportului de specialitate al şefului Serviciului Impozite şi Taxe Locale şi Executare Silită, majoritatea consilierilor a fost de acord cu indexarea minimă prevăzută de rata inflației: 3,8%.

Casieria Primăriei Oraşului Pecica a reluat complet activitatea miercuri, 6 ianuarie 2021.

Persoanele fizice și juridice din Pecica, Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi, precum și cei care dețin proprietăți pe raza localității pot achita restanțele rămase din anii trecuţi şi plăti taxele şi impozitele locale pe anul 2021 direct pe pagina de internet a orașului: wwww.pecica.ro, la secțiunea Informații publice – Impozite și Taxe.

Varianta de plăți online, cu sau fără autentificare, a fost introdusă în toamnă și a devenit din ce în ce mai utilizată, mai ales în rândul persoanelor juridice și al proprietarilor de imobile care nu locuiesc în oraș.

Contribuabilii sunt încurajați să folosească această modalitate, care este simplă, sigură și nu necesită deplasarea până la sediul primăriei.

La fel ca şi până acum, pecicanii şi locuitorii satelor aparţinătoare care achită întreaga sumă datorată statului până la data de 31 martie, beneficiază de o reducere de 10%.

Programul cu publicul al Casieriei Primăriei Oraşului Pecica rămâne neschimbat: de luni până vineri între orele 08:00 – 16:30, iar în zilele de marţi între orele 8:00 – 18:30.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )