https://pecicanews.ro/
Pecican calificat la Campionatul Mondial FCI de Mondioring

Pecican calificat la Campionatul Mondial FCI de Mondioring

Dresorul canin Tóth Attila a reușit o nouă performanță, la sfârșitul săptămânii trecute, la examenul de mondioring organizat în Timișoara.

A obținut 199 de puncte din 200, ceea ce l-a clasat pe primul loc la întrecerea care reprezenta etapa de selecție a echipei naționale a României la  Campionatul Mondial FCI de Mondioring, care va avea loc în acest an în Portugalia.

Proprietarul Școlii de dresaj canin Kalypsoland spune că este mândru să ia parte, din nou, la cea mai mare competiție de acest gen din lume.

„Mondioringul este un sport canin care urmărește să evidențieze calitățile câinilor participanți prin exerciții de disciplină, sărituri peste obstacole şi exerciții de pază, protecție şi atac” – a explicat  Tóth.

Ediția din 2021 a avut loc chiar la Pecica, pe stadionul din Pădurice, cu participarea reprezentanților a peste douăzeci de țări.

Orașul nostru va găzdui, în zilele de 20 și 21 mai, Campionatul Internațional EDOG la Mondioring și IGP, cu sprijinul federațiilor de profil, a autorităților locale și județene și al sponsorilor.

Intrarea va fi liberă, vom reveni cu programul detaliat.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    Felicitari lui Toth Attila pentru performanta sa remarcabila! Sunt mandru sa vad ca exista oameni care se angajeaza sa aduca o schimbare pentru cainii de companie si au reusit sa atinga cele mai inalte standarde in domeniul sporturilor canine. Este un exemplu exceptional pe care toata lumea ar trebui sa il urmeze.

  • Disqus (0 )