https://pecicanews.ro/
Patru echipe pecicane la un concurs regional de proiecte pentru elevi

Patru echipe pecicane la un concurs regional de proiecte pentru elevi

Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica a fost reprezentat de nu mai puțin de patru echipe la Concursul Regional de Proiecte Interdisciplinare cu tema „Probleme actuale ale omenirii”, organizat de Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” Arad.

Echipa 1, formată din elevii Marius Acostăchioaei și Adrian Claudiu Moscal din clasa a XII-a A, a prezentat lucrarea intitulată „Accidente industriale”.

Echipa 2 a fost compusă din elevele clasei a XI-a A: Maria Kurunczi și Adriana Turoc şi a ales subiectul „Boli incurabile”.

Elevele Fanni Horváth și Valentina Mădulărescu (din clasa a X-a A) au format echipa 3 şi au prezentat lucrarea intitulată „Exploatarea abuzivă a resurselor”.

Toate cele trei echipe au fost coordonate de prof. dr. Nicoleta Dudaș.

Laurențiu Frișan din clasa a XI-a A și Paula Chiriac din clasa a IX-a A au format echipa 4 (coordonată de prof. Marius Miron), care s-a pregătit cu lucrarea care a avut ca subiect „Obezitatea”.

În urma susținerii prezentărilor elevilor sosiţi de la şcoli din judeţul Arad, juriul a decis să acorde premiul II Echipei 3.

„Felicitări elevelor Fanni Horvath și Valentina Mădulărescu pentru reușită! Felicitări tuturor elevilor care au participat cu lucrări la acest concurs reprezentând cu cinste liceul nostru! Mulțumiri cadrelor didactice pentru pregătirea și susținerea elevilor!” – au transmis reprezentanţii liceului pecican.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )