https://pecicanews.ro/
Pagină web cu numărul cazurilor de COVID-19 în timp real

Pagină web cu numărul cazurilor de COVID-19 în timp real

Direcția de Sănătate Publică Arad a lansat, cu sprijinul gratuit al mai multor specialiști din mediul privat, o pagină de internet cu toate datele din județ referitoare la pandemia de coronavirus.

Accesând site-ul https://cetateanactiv.ro/, publicul poate găsi harta județului, cu incidența cazurilor de îmbolnăvire pe fiecare oraș și comună, dar poate genera și rapoarte cu evoluția cazurilor, prin setarea localității și a intervalului dorit.

Orașul Pecica, aflat în scenariu galben până în data de 13 aprilie, conform hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, avea joi, la ora 12, un număr de 30 de infectări, reprezentând o incidență de 2,1 per mia de locuitori.

Pe pagină intitulată „Cetățean activ – Implică-te și tu!” se regăsește și lista tuturor centrelor de vaccinare din județul Arad, cu tipul de ser administrat și fi poate fi accesată platforma de programare pentru vaccinare.

Există și o rubrică de sesizări, unde cetățenii pot trimit sesizări și sugestii punctuale referitoare la probleme de sănătate publică, alegând cartierul sau localitatea unde trăiesc.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )