https://pecicanews.ro/
(P) HELLA Arad oferă salarii actualizate în producție

(P) HELLA Arad oferă salarii actualizate în producție

Fabrica angajează operatori producție, operatori SMT, operatori magazie și motostivuitoriști.

HELLA își consolidează poziția în zona Aradului de mare angajator în producție automotive. Fabrica din Arad este  în continuă dezvoltare, iar asta înseamnă investiție în forța umană. Credem în puterea oamenilor de a inspira viață și energie tehnologiei. Mai mult, punem preț pe cunoaștere și loialitate.

Unitatea de producție are posturi disponibile pentru operatori SMT, motostivuitoriști, operatori producție și magazie și anunță creșteri de salarii pentru aceste categorii de angajați începând cu 1 noiembrie 2022. Astfel, la angajare, operatorii producție fără experiență vor avea un salariu de 4.000 de lei brut, operatorii din magazie, un salariu de 4.600 de lei brut, iar pentru operatorii SMT, nivel fără experiență, se oferă un salariu de 4.600 de lei brut și contract de angajare pe perioadă nedeterminată. Pentru postul de motostivuitorist, se oferă un salariu de 5.000 de lei brut. Aceste remunerații pot fi mai mari, conform politicii de salarizare a companiei prin care este recunoscută și apreciată experiența în domeniul automotive.

Veniturile angajaților mai pot crește în funcție de bonusurile lunare acordate (20-25%) și orele suplimentare efectuate.

Într-un mediu curat și liniștit, noii angajați vor contribui la producerea sistemelor și componentelor electronice pentru constructori de mașini de top.

Compania de automotive oferă nu mai puțin de 32 de beneficii, create special pentru angajați, indiferent de vechime.

Bonusurile financiare sunt printre cele mai variate. Ai mai lucrat în HELLA ca operator producție? Ai un bonus de reintegrare de 500 de lei la revenire. Recomandările de noi colegi se recompensează cu 1000 de lei (operatori producție) și 1200 de lei (operatori linie SMT).

Lista de beneficii cuprinde asigurare sau pachet medical, precum și oferte și reduceri la servicii de îngrijire corporală, activități sportive, educație sau timp liber. Angajații au parte de majorări salariale periodice în funcție de vechimea in companie, de tichete de masă în valoare de 20 de lei pe zi, tichete cadou de Paște și de Crăciun, 1 Iunie și 8 Martie, precum și bonus de vechime, bonus de căsătorie, bonus naștere copil sau bonus la pensionare, precum și sprijin în cazul unui deces în familie.

Transportul este gratuit. Angajații sunt preluați din toate cartierele din Arad, precum și de pe ruta: Arad – Pecica – Semlac – Șeitin. A fost introdusă și o rută nouă, Arad – Sânpaul – Șofronea.

În locație, angajații își desfășoară activitatea într-un mediu echilibrat, cu facilități diverse, precum cantina unde pot servi mesele în timpul programului, și unde se bucură de stabilitate și oportunități de dezvoltare în carieră. Noii colegi fără experiență în domeniu sunt instruiți la locul de muncă și beneficiază de tot sprijinul celor cu vechime în HELLA pentru a se integra fără dificultăți.

HELLA România este lider, pe platforma națională care monitorizează companiile, undelucram.ro, în clasamentul Industrie – Producție Industrială, pentru anul 2022, datorită beneficiilor financiare, oportunităților de carieră, setului de proceduri și valori și a echilibrului dintre timpul liber și cel petrecut la muncă.

Află mai multe despre oferta de joburi din HELLA Arad și pe site-ul hella.ro, pe pagina de Cariere.

De 13 ani în Arad

Una dintre cele mai importante locații de producție HELLA din România, HELLA Arad are aproximativ 500 de angajați. În această locație, se produc trei categorii principale de componente electronice: senzori de baterie, LED-uri și actuatoare pentru faruri și scaune de pasageri.

Despre HELLA

HELLA, furnizor automotive de anvergură internațională, este o companie listată la bursă, operațională sub brand-ul umbrelă FORVIA. În cadrul acestui grup, HELLA reprezintă înalta performanță în tehnologia de iluminat și electronică în industria auto. În același timp, compania acoperă un portofoliu larg de servicii și produse pentru ateliere și magazine de piese auto, precum și pentru constructorii de vehicule speciale prin intermediul Business Group Lifecycle Solutions. HELLA are 36.000 de angajați în mai mult de 125 de locații în întreaga lume și a generat, potrivit datelor preliminare, vânzări de 6,2 miliarde de euro, în anul fiscal 2021/2022.

În România, HELLA este prezentă de 17 ani, cu trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție, situate în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, având peste 4500 de angajați.

Despre FORVIA

FORVIA îmbină tehnologia complementară și avantajele industriale ale Faurecia și HELLA. Cu peste 300 de zone industriale și 77 de centre de proiectare și dezvoltare, 150.000 de angajați, printre care 35.000 de ingineri în mai mult de 40 de țări, FORVIA oferă o abordare unică și cuprinzătoare a provocărilor prezentului și viitorului din domeniu. Compusă din șase grupuri de business cu 24 de linii de produse și cu un portofoliu puternic de peste 14.000 de patente, FORVIA se pregătește să devină un partener orientat în zona inovației și a integrării pentru constructorii de top de mașini din lume. FORVIA își propune să determine transformarea mobilității, prin proiecte vizionare.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )