https://pecicanews.ro/
Opt tone de deşeuri electrice, duse la reciclat

Opt tone de deşeuri electrice, duse la reciclat

Locuitorii oraşului au profitat şi de această dată de acţiunea de colectare a deșeurilor electrice şi electronice (DEEE), organizată de două ori pe an (primăvara şi toamna) de Primăria Orașului Pecica şi Asociația Română pentru Reciclare (RoRec).

Mulţi au sunat pentru a le fi ridicate echipamente grele sau voluminoase de la domiciliu, iar alţii au fost prezenţi sâmbătă la prima oră în faţa sediului primăriei pentru a preda obiecte electrocasnice vechi sau stricate.

Potrivit reprezentanţilor RoRec pecicanii au „scăpat” de peste opt tone de deşeuri electrice, de la radiouri la frigidere, care vor fi reciclate şi casate în mod ecologic.

De data aceasta au sosit mai multe solicitări şi din satul aparţinător Turnu, spre bucuria organizatorilor campaniei.

Ca de fiecare dată, toţi cei care au predat deşeuri au primit un bilet de tombolă, premiile fiind extrase în mod public, luni, în faţa Sălii Forum, de către o pecicancă prezentă.

Premiile extrase au constat în produse electrocasnice, câştigate de:  Stan Mihail, Irean Luniţa (cafetieră), Olah Iosif (Turnu) şi Vastag Liliana (mixer), respectiv Süli Iuliana şi Moldovan Silviu (fier de călcat).

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )