https://pecicanews.ro/
O victorie şi o înfrângere în noul sezon

O victorie şi o înfrângere în noul sezon

În prima etapă a returului Ligii 4 (etapa 16 a campionatului) echipa de fotbal a oraşului a jucat în deplasare, cu ACS Socodor.

Partida se anunţa una uşoară, având în vedere că din echipa rivală au lipsit oameni de bază. Prima repriză a fost liniştită, ACS Progresul Pecica reuşind să marcheze spre final, prin Arsene, din lovitură liberă.

Gazdele au obținut egalarea în minutul 58, iar pecicanii au jucat în inferioritate numerică prin eliminarea lui Vlad pentru două cartonaşe.

Claudiu Borteș a înscris din penalti, dar după două minute Socodorul a egalat din nou.

În prelungiri Marinescu a fost la locul potrivit, în careu, şi a înscris golul victoriei.

Pecica a jucat în formula: Rusu – Tugulescu, Ewald Wild, Dolga, V. Fritea (77 Marinescu) – Huțanu (90 Erich Wild), Bercu, R. Popa, Ponta (46 R. Fritea) – Vlad, Arsene (65 Borteș)

Etapa a șaptesprezecea, jucată în 17 martie, a adus la Pecica liderul clasamentului, CS Crişul Chişineu Criş.

Meciul s-a jucat pe o vreme nefavorabilă, iar antrenorul Marius Grad nu l-a putut trimit pe teren pe Arsene (accidentat, care ar putea rata tot returul), iar R. Fritea și Vlad au fost suspendați.

Ocaziile de gol nu au lipsit, dar nu au fost fructificate, soarta celor trei puncte puse în joc fiind decisă abia în minutul 88, prin reuşita lui Pit de la Crişul.

„Înfrângerea e total nemeritată, cred că ocaziile clare de gol le-am avut noi. Mă refer în special la ratarea lui Varga, dinaintea golului lor, unde s-ar fi putut decide câștigătoarea. Faza de roșu la Huțanu a fost și ea foarte dubioasă, iar execuția lui Piț de fotbalist adevărat. Asta a fost pe scurt istoria meciului, nu ne rămâne decât să ne adunăm și să mai scoatem ce puteam scoate de la acest retur. Cred că l-am pierdut pentru tot restul sezonului pe Arsene, etapa viitoare sunt vreo 3-4 suspendați, dar mergem mai departe. Avem un lot de 20 de jucători, le-am spus că toți vor avea ocazia să intre pe teren” – a declarat pentru sportarad.ro tehnicianul ACS Progresul Pecica.

Echipa pecicană a jucat în formula: Rusu – Țugulescu, Șiclovan, Ew Wild, F. Fritea – Huțanu, Bercu, Marinescu (88 Er. Wild), Ed. Varga (89 Dolga) – R. Popa, Borteș (68 Ponta).

A urmat o săptămână liberă, etapa fiind amânată din cauza zăpezii care a acoperit terenurile.

ACS Progresul Pecica a adunat 30 de puncte şi ocupă locul patru al clasamentului.

Sâmbătă echipa pecicană va juca cu CS Ineu, în deplasare.

Foto: sportarad.ro 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )