https://pecicanews.ro/
O nouă firmă realizează branşamente şi instalaţii de gaze (P)

O nouă firmă realizează branşamente şi instalaţii de gaze (P)

Societatea pecicană DaviPress îşi extinde oferta de servicii oferite persoanelor fizice şi juridice din oraşul Pecica, satele aparţinătoare şi localităţile învecinate.

Cunoscută pentru fabricarea de pavaje şi lucrările în domeniul construcţiilor, firma realizează de acum şi branşamente şi instalaţii de gaze naturale, fiind autorizată de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

„Te-ai săturat să tot aștepți zeci sau sute de zile pentru a te racorda la conducta de gaz? Noi suntem soluţia! Tu ne pui la dispoziție actele, iar noi ne ocupăm de restul etapelor!” – sună oferta societăţii pecicane, care asigură întreaga proiectare şi execuţie a instalaţiei de încălzire cu gaze naturale, inclusiv branşamente şi extinderi de reţele.

Detalii suplimentare pot fi solicitate la numărul de telefon: 0743.040.858!

Pe lângă aceasta, compania oferă o varietate de servicii: construcții de hale industriale, platforme betonate și proiecte personalizate, decopertare, săpături și lucrări terasament, producție și montaj pavaje, bolțari din beton pentru gard, branșamente apă și rețele de hidranți, racord canalizare, montaj fose septice, subtraversări. 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați, la numărul de telefon 0743.040.858. sau pe adresa de e-mail: office.davipress@gmail.com!

DAVIPRESS, partenerul tău de încredere!

(P)

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )