https://pecicanews.ro/
Miss Arad 2022 este pecicancă

Miss Arad 2022 este pecicancă

Joi seara a avut loc finala Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad 2022.

Orașul nostru a fost reprezentat de câștigătoarea concursului Miss Pecica, organizat în cadrul Zilelor Orașului.

Alesia Roxana Gorgan a fost cea mai tânără dintre cele 14 concurente reprezentând Aradul și orașele județului, dar a primit punctajul maxim de la juriul numeros format din organizatori, aleși locali și jurnaliști.

După defilarea în costum de baie, respectiv în rochii de seară (create de designerul Alina Kvas), a urmat proba cu întrebări.

În vârstă de 15 ani, eleva Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” își dorește o carieră în modelling și în medicină generală.

În timpul liber Alesia dansează, fiind membră a Ansamblului „Păstrătorii Tradiției” din Pecica și îi place să exerseze tehnici de machiaj.

Cea de a 17-a ediția a concursului județean de frumusețe s-a ținut la Cazinoul din Arad, a fost transmis de TV Arad, iar fondurile strânse se oferă pentru tratamentul în străinătate al unei fetițe care suferă de o boală gravă.

Locul secund a fost ocupat de Silvia Varga, urmată de Emanuela Federica Santamaria.

Evenimentul organizat de  Angels Events și Angels Organization a avut loc cu sprijinul Consiliului Județean, prin Centrul Cultural Județean Arad și al Primăriei Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură.

Foto: Camelia Chifor / Facebook și Angel Events

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )