Miodrag Stanoiov a fost reales viceprimar

Miodrag Stanoiov a fost reales viceprimar

Consiliul Local Pecica a fost convocat miercuri în ședință ordinară, printre punctele aflate pe ordinea de zi fiind depunerea jurământului de către aleșii locali care nu au putut fi prezenți la ședința de constituire sau sunt supleanți, dar și alegerea viceprimarului.

Secretarul orașului, Adela Moț, a constatat prezența tuturor celor 17 aleși locali, după care a urmat momentul festiv al depunerii jurământului.

Primii au fost Marinela Danicsko (oficiant urban la Poșta Română) și Daniel Goldea (instalator sanitar), care nu au putut fi prezenți la ședința de constituire din motive de sănătate.

Au urmat consilierii locali care își preiau mandatul în urma demisiei candidaţilor aflaţi în faţa lor pe listele de partid: Nicolae Demeter (mecanic) și Attila Toth (inginer agronom) de la PNL, Ruxandra Alina Sfăt (jurist), de la PSD și Tóth Brigitta (educatoare), de la UDMR.

Cu componența completă, Consiliul Local Pecica a trecut la alegerea viceprimarului orașului Pecica pentru mandatul 2020-2024.

Singura propunere a venit din partea primarului Petru Antal: viceprimarul cu care lucrează împreună din anul 2009, economistul Miodrag Stanoiov.

Comisia de alegere, formată din cinci consilieri locali, a constatat corectitudinea procesului, Stanoiov fiind reales pentru al patrulea mandat în unanimitate de voturi, indiferent de formațiunea politică.

„Vă mulțumesc pentru încredere. Voi munci la fel ca și până acum, pentru toți locuitorii orașului Pecica și ai satelor aparținătoare, indiferent de apartenența politică sau etnie” – a spus Miodrag Stanoiov, după ce a fost felicitat de primarul Petru Antal.

Aleșii au trecut la stabilira comisiilor de specialitate și a componenței acestora. Consiliul Local Pecica va avea, ca până acum, trei comisii:

– Comisia de specialitate din domeniul programe de dezvoltare economico-socială, buget, finanţe şi administraţie publică locală: președinte Dorin Puta, secretar Claudiu Iuga, membri: Traian Selegean, Daniel Goldea, Zágoni Szabó Andrei, Gheorghe Sabău, Andreea Roxana Ciuman-Urban;

– Comisia de specialitate în amenajarea teritoriului, urbanism, gospodărie comunală, servicii și comerț, protecţia mediului, turism şi agricultură: președinte Miodrag Stanoiov, secretar Attila Toth, membri: Nicolae Demeter, Alexandru Chereș, Radu Totoi.

– Comisia de specialitate în domeniul de învăţământ, activităţi social–culturale, culte, sănătate şi familie, turism, activități sportive și agrement, tineret, apărarea ordinei și liniștii publice, a drepturilor cetățenilor, muncă și protecție socială, protecția copilului, juridică: președinte Chifor Vasile, secretar Marinela Danicsko, membri: Alexandru Zaharia, Ruxandra Alina Sfăt și Tóth Brigitta.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )