https://pecicanews.ro/
Migranţi afgani, prinşi la marginea oraşului

Migranţi afgani, prinşi la marginea oraşului

Poliţiştii de frontieră au depistat în ultimele zile zeci de persoane care au vrut să treacă ilegal frontiera cu Ungaria.

Agenţii Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu, judeţul Arad, în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Pecica, au derulat, luni, o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale.

Ca urmare, au găsit şi reţinut, în zona limitrofă a oraşului, cinci persoane care se deplasau pe jos, spre teritoriul Ungariei.

Aceştia au fost preluați și transportați la sediul Sectorului P.F. Turnu, pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt tineri din Afganistan cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani. Ei au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

În noaptea de luni spre marţi poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat douăzeci şi opt de cetăţeni din Siria şi Irak ascunşi într-un microbuz cu piese metalicecare încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu sprijinul unui şofer turc

În cazul tuturor celor prinşi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )