https://pecicanews.ro/
Micii bucătari pecicani au fost premiaţi  (GALERIE FOTO)

Micii bucătari pecicani au fost premiaţi (GALERIE FOTO)

Asociația de Promovare „Zestrea Pecicană” a lansat, în această vară, provocarea copiilor şi tinerilor interesați de gastronomie de a pregăti mâncăruri tradiționale, după care să trimită filmarea.

La concursul tematic de gătit „Tradiţii culinare pecicane” s-au înscris 16 copii pecicani, cel mai tânăr concurent a avut doar trei ani și nouă luni și a gătit sarmale, alături de sora ei mai mare.

Micii bucătari au pregătit rețete diverse, de la salată de vinete, chiftele până la clătite sau găluşte slovăceşti.

Juriul care a analizat preparatele a fost format din primarul Petru Antal, viceprimarul Miodrag Stanoiov , directoarea Casei de Cultură, Eugenia Pete, conducerea Liceului „Gheorghe Lazăr” Pecica: directorul Daniel Toth şi directorul adjunct Blazena Karkus, Tatiana Moş de la Grădiniţa P.P. 2 şi dirijorul corului liceului pecican, Alexandru Zaharia.

Premierea concursului a avut loc sâmbătă, cu respectarea regulilor sanitare, într-un cadru restrâns și un ambient plăcut, la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu”.

Toţi copiii pasionaţi de bucătărie au fost premiaţi cu pachete cu dulciuri şi mici cadouri „gastronomice”.

Organizatorii au mulţumit copiilor şi părinţilor pentru efort, implicare şi dăruire şi colaboratorilor pentru ajutorul acordat.

Concursul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Oraşului Pecica, al Consiliului Local, al liceului şi al Casei de Cultură, Pecica News fiind partener media, alături de Radio Zestrea – Pecica TV.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )