https://pecicanews.ro/
Micii baschetbalişti pecicani s-au remarcat la Cupa Oraşului

Micii baschetbalişti pecicani s-au remarcat la Cupa Oraşului

Prima ediție a Cupei orașului Pecica la baschet pentru copii a avut loc sâmbătă, 19 mai, în sala mare a orașului.

Au răspuns prezent la apel fete şi băieţi, de la cei mai mici la adolescenţi, de la cluburile CSS Bega Timișoara, A.S. Logic Margina, CS Viitorul Deva, Valbon Arad si Valbon Pecica.

Cei mai tineri baschetbaliști au dovedit şi de data aceasta că sunt gata să facă pasul spre performanţa sportivă. A fost un bun prilej de verificare pentru participarea copiilor în Liga Naţională de baby şi minibaschet.

Concurenţii fost recompensati cu medalii, diplome, cupe şi premii speciale oferite de clubul organizator cu sprijinul Primăriei Oraşului Pecica şi al Consiliului Local.

La festivitatea de premiere a fost prezent şi de această dată primarul Petru Antal.

Au fost acordate mai multe premii speciale, printre care şi sportivilor pecicani care s-au evidenţiat numărându-se: Simo Răzvan (castigator al concursului de aruncări la categoria copii născuți 2006), Carina Chevereșan, Maria şi Victoria Gladiș, Denisa Baltă, Alex şi Andra Molotca, Mario Puica şi Tudor Velici.

Copii sosiți din alte localităţi au vizitat orașul şi ferma de bivoli. Toţi invitații au primit cadou câte o Pită de Pecica, iar copii cornuri proaspete de la brutărie.

„Mulțumim tuturor celor implicați în buna desfășurare a evenimentului, sperăm la o cât mai bună reprezentare a acestui frumos sport în orașul Pecica” – a declarat organizatorul principal Valeria Bondor.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )