https://pecicanews.ro/
Meciul Progresul – Corvinul, azi, pe două posturi TV

Meciul Progresul – Corvinul, azi, pe două posturi TV

Un autocar cu suporteri, jucători de la Centrul de Copiii și Juniori al clubului pecican și elevi ai LiceuluI Teoretic „Gheorghe Lazăr” a plecat, în jurul orelor 13, spre Oradea, pentru a face galerie.

ACS Progresul Pecica joacă al treilea și ultimul meci din grupele Cupei României Betano la fotbal pe pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea, pe nocturnă, cu FC Corvinul 1921 Hunedoara.

Echipa este clasată pe locul secund în Liga 2, precum și în Grupa A a Cupei României și speră să câștige partida de astăzi pentru a se califica mai departe.

Formula probabilă de joc a echipei pecicane ar fi: Rafael Zamfir – Toma Bodri, Nasiru Abdullahi, Erich Wild, Sergiu Aldan – Adrian Arsene, Raul Moraru – Samir Borcea, Luca Bodri, Fred Nortey – Bogdan Capătă. 

Ar mai putea intra pe teren: Fabian Burtic, Vasilică Răchită, Roberto Bănățan, Alex Adamcsik, Bălașa, Bogdan Bozian, Mario Salka, Victor Gomboș sau Mario Novac.

Partida va începe la ora 17 și va transmisă, în direct, de nu mai puțin de două posturi de televiziune de sport, ambele cu acoperire națională și cu transmisie HD: canalul 2 al televiziunii DigiSport și Prima Sport 2.

Faptul ca un joc disputat de o echipă pecicană să fie transmisă la nivel național este o premieră pentru viața sportivă pecicană.

Alături de echipă sunt, la Oradea, conducerea clubului, primarul Petru Antal și mai mulți sponsori.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )