https://pecicanews.ro/
Meci intens pentru juniorii Progresului, încheiat cu egalitate (GALERIE FOTO)

Meci intens pentru juniorii Progresului, încheiat cu egalitate (GALERIE FOTO)

Echipa de Juniori a ACS Progresul Pecica a avut parte de un joc greu, miercuri după-masa, pe teren propriu, cu Frontiera Curtici.

Musafirii au venit pe stadionul din Pădurice pe o vreme numai bună de fotbal, cu dorința de a prelua conducerea clasamentului de la liderii pecicani și au deschis intens jocul, viteza menținându-se aproape pe tot parcursul întâlnirii.

Jucătorii curticeni au forțat apărarea gazdelor și au reușit să înscrie, la jumătatea primei reprize.

Ritmul alert de joc a continuat și după pauză, atunci când tinerii fotbaliști pecicani au forțat egalarea și chiar victoria, pentru a rămâne liderii campionatului.

Golul egalizator a fost înscris în minutul 80, de Mădălin Rotar, din pasa lui David Gruia și echipa a fost foarte aproape de victorie, câteva minute mai târziu, dar meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

În urma victoriei, echipa antrenată de Ioan Bănățean rămâne liderul campionatului de juniori, miercurea viitoare jucând, din nou, pe teren propriu.

ACS Progresul Pecica a jucat în formula: Radu Pușcaș – Robert Bănățan, Denis Șimonca, Gabriel Szép, Adrian Raț – Florin Lingurar, Paul Beraczko, Alexandru Gerőcs, David Gruia – Mădălin Rotar, Mihai Muncuți.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )