https://pecicanews.ro/
Meci de antrenament cu antrenor nou

Meci de antrenament cu antrenor nou

ACS Progresul Pecica a început deja pregătirile pentru noul sezon al Ligii 4.

Conducerea tehnică a clubului a fost preluată de fostul jucător al UTA-ei, Dan Stupar, cel care a antrenat în ultimii ani la Centrele de Excelență de la Deva și Târgu Mureș ale Federaţiei Române de Fotbal.

Schimbări majore sunt de aşteptat şi în lot, din moment ce mai mulţi jucători (Vali Fritea, Dolga, Radu Popa, Edi Varga, Marcel Bercu sau Erich Wild) s-au despărţit de Progresul.

Întăriri vor veni din Nădlac, prin Dan Puie şi Bogdan Gyebnar, fiind aşteptat şi fostul junior al UTA-ei, Gabi Pop.

„Dar, indiferent de lotul cu care vom pleca la drum, nu ne putem propune decât să câștigăm fiecare meci. Cine mă cunoaște, știe că îmi doresc mult să câștig mereu, iar pentru asta ar trebui să mărim la patru numărul de antrenamente săptămânale. E nevoie de multă muncă, de seriozitate, dar și răbdare din partea tuturor. Un grup puternic nu-l creezi peste noapte și va trebui să știm să gestionăm și momentele dificile prezente în viața fiecărei echipe din această lume – a declarat Dan Stupar pentru sportarad.ro.

Publicul pecican este aşteptat la un meci de antrenament pe care echipa locală îl va juca în companie celor de la CS Gloria Lunca-Teuz Cermei, club din Liga 3.

Partida se va disputa sâmbătă de la ora 10 pe stadionul din Pădurice.

Sezonul 2018-2019 al Ligii 4 debutează la mijlocul lunii august.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )