https://pecicanews.ro/
Lucrări de întreţinere a domeniului public în Pecica şi Turnu

Lucrări de întreţinere a domeniului public în Pecica şi Turnu

Primăria Oraşului Pecica a derulat în cursul lunii februarie o amplă acţiune de reabilitare, întreţinere şi curăţare a domeniului public din oraş şi din satele aparţinătoare.

Primul punct de pe lista Serviciului Public pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat a vizat drumul care face legătura între oraş şi Turnu.

„Din cauza celor certați cu bunul simț, angajaţii noştri au strâns până acum două remorci de gunoaie și asta nu este tot. Acțiunea continuă!” – a postat viceprimarul Miodrag Stanoiov pe cea mai cunoscută rețea de socializare, alături de mai multe imagini.

Cu această ocazie a fost tăiată iarba și vegetaţia uscată de pe marginea drumului.

Acţiunea a continuat cu reabilitarea străzilor din Turnu, în acest scop s-au alocat aproape 2500 tone de criblură.

S-a intervenit pe străzile cele mai afectate din sat: acestea au fost nivelate cu grederul și au fost executate șanțuri pentru scurgerea apelor pluviale. După aceasta a urmat stratul de criblură, care asigură condiţii decente de trafic pentru locuitorii din zonă.

În paralel, tot în cel mai mare sat aparţinător au fost toaletaţi pomii şi s-au adunat gunoaiele aruncate pe domeniul public de cei cărora nu le place curățenia.

În zilele următoare a început şi reabilitarea mai multor străzi din oraşul Pecica.

S-a început în zona 400, după care au urmat 240, 317 și străzile din zona 500 (cartierul nou).

„Din păcate unii cetăţeni nu au grijă de modul în care arată oraşul nostru. Majoritatea pecicanilor, tornenilor, sederhătenilor întreţin cum se cuvine spaţiul verde din faţa gospodăriei, dar constat că încă avem zone cu probleme” – a încheiat viceprimarul.

Odată cu venirea primăverii administraţia locală va continua lucrările de întreţinere şi curăţare a domeniului public şi roagă cetăţenii să contribuie la aspectul frumos şi îngrijit al oraşului Pecica şi al satelor aparţinătoare.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )