https://pecicanews.ro/
Liturghii pascale din Pecica, în direct pe Facebook: astăzi de la biserica romano catolică

Liturghii pascale din Pecica, în direct pe Facebook: astăzi de la biserica romano catolică

Deoarece credincioșii sunt privați în aceste zile de sărbătoare de posibilitatea de a participa la liturghii – o provocare în plus în această perioadă caracterizată de restricții – Primăria Orașului Pecica, alături de Radio Zestrea și în colaborare cu parohiile locale, vin în sprijinul enoriașilor și fac posibilă transmiterea, în direct, a mai multor liturghii pascale chiar din bisericile locale.

Astăzi, când enoriașii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici sărbătoresc Învierea Mântuitorului, toți cei interesați vor putea vedea, începând cu ora 10:30, sfânta liturghie din Duminica Paștelui, de la Biserica Romano-Catolică Sfânta Treime.

Liturghia va fi celebrată de preotul paroh Czeglédi Francisc în limba maghiară și va rămâne apoi înregistrată pe Facebook.

Transmisiunea se va realiza pe pagina de Facebook al Radio Zestrea Pecica și Pecica TV, dar și pe profilul meu primarului Petru Antal, cel care a avut această idee.

Sâmbăta viitoare va fi transmisă slujba Învierii Domnului de la Biserica Ortodoxă Română Sfinții Trei Ierarhi, iar lunea viitoare sfânta liturghie din a doua zi de Paște de la Biserica Ortodoxă Română Sfântul Apostol Andrei (Parohia Pecica II – Iril), despre acestea care vom reveni cu detalii.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )