https://pecicanews.ro/
Juniorii pecicani sunt campionii județului, cu peste 180 de goluri înscrise (GALERIE FOTO)

Juniorii pecicani sunt campionii județului, cu peste 180 de goluri înscrise (GALERIE FOTO)

Echipa de Juniori A 1 a ACS Progresul Pecica a avut un parcurs foarte bun pe durata întregului campionat, sub comanda antrenorului Ioan Bănățan.

Juniorii pecicani s-au impus cu diferență semnificativă de scor și în finala județeană, disputată cu liderul seriei B 1, ACB Ineu.

Progresul a dominat jocul de la început, la pauză scorul fiind de 7-0, iar rezultatul final 8-3, prin golurile marcate de Lucas Câmpan (minutele 8, 22 și 54), Cristian Mihai (27 și 28), David Gruia (18 și 37) și Vasilică Răchită (30).

Partida s-a jucat în Horia și a fost urmată de premierea campionilor județenei ai sezonului 2022-2023.

Cupa a fost ridicată de căpitanul Vasilică Răchită, jucător de bază și la echipa mare, iar medaliile au fost primite de la președintele Asociației Județene de Fotbal, Răzvan Cadar.

ACS Progresul Pecica a jucat în formula Marius Szauka (74 – Eduard Gyorgy) – Hunor Sárközi, David Roșu, Victor Gomboș, Roberto Bănățan – Andrei Șerengău, Cristian Mihai (74 – Mihai Muncuți) – David Gruia, Vasilică Răchită, Gabriel Stanciu (46 – Gabriel Szép) – Lucas Câmpan (74 Raul Belea). 

Din lotul din acest sezon au mai făcut parte: Fabian Burtic, Gabriel Raț, Andrei Matyus, Mark Barbu, Raul Stanciu, Gabriel Şfăgău, Luca Indreica, Denis Șimonca, Florin Tulbure, Andrei Széles, David Rădulescu, David Ruzsa, Mădălin Rotar, Radu Chiriac, Adelin Haraga, Lucas Roșu și Lucas Pelle.

Lotul format din tineri fotbaliști pecicani, alături de juniori de la UTA, dintre care mai mulți joacă frecvent și în meciurile din Liga 3, a fost unit și câștigat în toate cele 18 etape.

Golaverajul este unul impresionat: 175, cu doar șapte primite față de 182 de reușite.

Juniorii pecicani au înscris 10 goluri sau mai multe în nouă meciuri, recordul fiind 20 de reușite, cu ACS Victoria Felnac, la finalul turului.

„Sunt mândru de băieți, pentru că au fost focusați și hotărâți. Avem un lot puternic, cu jucători pecicani și arădeni, care joacă bine împreună. Mă bucur că pregătirile și eforturile din campionat sunt încununate de succes și titlul de campioni” – a declarat antrenorul Ioan Bănățan pentru Pecica News.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )