https://pecicanews.ro/
Juniorii pecicani au bătut vecinii cu opt goluri diferență

Juniorii pecicani au bătut vecinii cu opt goluri diferență

„Duelul vecinilor” din campionatul județean al Juniorilor 1A a contrazis situația din clasament.

ACS Progresul Pecica, clasată pe locul 6, a bătut cu o diferență de opt goluri CS Victoria Nădlac, echipă aflată pe podium, pe locul 3, în partida jucată pe stadionul din Pădurice, pe o vreme rece și cu vânt puternic.

Juniorii pecicani au deschis scorul încă din minutul 4, prin Sebastian Kreiter, care a dublat câteva minute mai târziu.

Gazdele au dominat clar jocul în prima repriză, încheiată cu scorul de 3 – 0, după reușita lui Luca Bodri în minutul 37.

Jucătorul sosit de la UTA a mărit diferența la un minut după pauză, apoi a mai înscris de trei ori.

Nădlăcanii au jucat ceva mai bine în partea a doua a întâlnirii și au înscris golul de onoare în minutul 55, prin Covaci.

Grație reușitelor lui Kreiter (minutul 63) și Adelin Miculiț (minutul 81), echipa antrenată de Mihai Grozav a luat toate punctele puse în joc, scorul final fiind de 9 – 1 și ocupă locul 6 al clasamentului, cu 20 de puncte.

Echipa antrenată de Mihai Grozav a jucat în formula: Alexandru Iosub – portar; Adrian Raț, Lucian Morea, Paul Ivan, Petre Ciobănaş, Bogdan Vid, Alex Corlan – fundaşi; Adelin Miculiț, Alin Hedeșan, Luca Bodri, Vasilică Răchită –  mijlocaşi; Dimitrie Opșitar, Sebastian Kreiter – atacanţi.

Miercurea viitoare echipa de Juniori 1A a ACS Progresul Pecica va juca la Zăbrani, în ultima etapă a campionatului, cu lanterna roșie.

Foto: Pavel Sinka

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )