https://pecicanews.ro/
Juniorii mari au câștigat, sâmbătă e rândul seniorilor (PROGRAMUL MECIURILOR)

Juniorii mari au câștigat, sâmbătă e rândul seniorilor (PROGRAMUL MECIURILOR)

Odată cu venirea primăverii, fotbalul și-a reintrat în drepturi. Suporterii sunt așteptați sâmbătă, la ora 15, în Pădurice, pentru a urmări partida care poate decide locul 1 la startul play-out-ului: ACS Progresul Pecica – CS Avântul Periam. Intrarea va fi liberă.

104 goluri

Juniorii 1A au bifat, ieri, pe teren propriu, o nouă victorie și se află în vârful clasamentului, cu un avantaj de șapte puncte.

Echipa antrenată de Ioan Bănățan i-a primit pe cei de la ACS Viitorul Arad. Meciul a început echilibrat, oaspeții păreau să joace mai tactic, dar pecicanii au intrat în ritm și au început să marcheze, scorul final fiind de 7-0, prin reușitele lui Stanciu, Câmpan, Gruia, Răchită.

Progresul a jucat în formula: Fabian Burtic, Gabriel Szép, Raul Belea, David Roşu, Gabriel Şfăgău, David Gruia, Andrei Serengău, Victor Gomboș, Andrei Matyus (căpitan), Raul Stanciu, Mark Barbu, Lucas Câmpan.

Au mai intrat pe teren: Vasilică Răchită, Mihai Muncuţi, Gabriel Stanciu şi Andrei Széles.

Juniorii pecicani au înscris de 104 ori în acest sezon şi au încasat doar 6 goluri.

Ultimul joc

Progresul Pecica se află în fața unui examen foarte important, meciul care o poate duce pe locul 5 la finele sezonului regulat, ceea  ce îi va conferi startul în play-out de pe prima poziție.

Pentru aceasta elevii antrenați de Mihai Petcuț și Bogdan Bozian trebuie să obțină cele trei puncte în meciul cu CS Avântul Periam.

Pecicanii au nevoie și de un pic de ajutor, în sensul că Pobeda Star Bisnov nu are voie să câștige la Lipova. Referitor la această dorință, șansele par a fi de partea galben-albaștrilor, deoarece și Șoimii au nevoie de victorie pentru a fi siguri de poziția secundă în clasament de final.

Așadar o etapă cu meciuri ce se anunță aprig disputate, partide cu miză care pot menține sau da peste cap ierarhia înainte de meciurile din play-off și play-out.

Programul meciurilor

Se reia și fotbalul mic. Dacă echipa a doua a Progresului merge la Arad în cartierul Bujac, la Pecica îi vom putea vedea la lucru pe fotbaliștii Speranței Turnu contra Voinței Munar. Jocul va avea loc duminică de la ora 15.

La juniori avem un singur meci în acest week-end, vineri de la ora 17, tinerii antrenați de Lucian Mocanu vor primi vizita vecinilor de la Semlac.

Vineri, 24.03.2023, ora 17:00, Juniori D, etapa a 12-a: ACS Progresul Pecica (antrenor Lucian Mocanu) – CS Semlecana Semlac (stadion Progresul).

Sâmbătă, 25.03.2023, ora 15:00, seniori, liga a 3-a, seria 8, etapa a 18-a: ACS Progresul Pecica – CS Avântul Periam (stadion Progresul).

Sâmbătă, 25.03.2023, ora 15:00, seniori, liga a 5-a, seria A, etapa a 12-a: CS Olimpia Bujac – ACS Progresul Pecica II (stadion Bujac).

Duminică, 26.03.2023, ora 15:00, seniori, liga a 6-a, etapa a 14-a: CS Speranța Turnu – CS Voința Munar (stadion Progresul Pecica).

Pentru cei care nu ajung sâmbătă pe stadion, meciul Progresul Pecica – Avântul Periam va putea fi urmărit în direct pe Youtube, în transmisia colegilor de la Radio Zestrea Pecica / Pecica TV.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )