https://pecicanews.ro/
Juniorii C ai Progresului Pecica sunt campionii județului (GALERIE FOTO)

Juniorii C ai Progresului Pecica sunt campionii județului (GALERIE FOTO)

Echipa de juniori cu vârsta sub 15 ani a sărbătorit luni seara, după ce s-au impus în ultimul meci al campionatului și a primit trofeul de campion.

Tinerii antrenați de Alexandru Szép și Tiberiu Barbu au câștigat meciul cu Crișul Chișineu Criș cu scorul de 3 – 1, prin dubla căpitanului Denis Șimonca și golul marcat de Mihai Muncuți.

„Vă mulțumesc pentru toți acești ani petrecuți împreună!!!!! Mulțumesc colegului meu Barbu Tiberiu pentru sprijinul acordat fără el era foarte greu. Vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor de la Centrul de Copii,în special domnilor Bănățan Ioan și Lucian Mocanu. Și nu în ultimul rând domnului Bogdan Bozian care pe unii dintre voi v-a promovat și v-a debutat și la echipa de seniori în liga 3. Sunt mândru de voi ați, muncit mult, ați crezut în șansa voastră și iată astăzi ați cules roadele muncii voastre. SUNTEȚI CAMPIONII JUDEȚULUI!!!! FELICITĂRI” – a scris, după meci, Alexandru Szép.

Echipa de Juniori C a ACS Progresul Pecica a jucat în formula: Gabriel Raț – Andrei Szeles, Denis Șimonca, Gabriel Szép, Andrei Graure, Mihai Muncuți, Radu Chiriac, Gabriel Stanciu, Mario Bănățan, Eduardo Belea, Lucas Pelle. Au mai intrat pe teren: Marius Szauka – David Ruzsa, Denis Varga, Florin Tulbure, Nagy Richard.

Imediat după întâlnire a avut loc ceremonia de premiere a campionilor județeni ai campionatului 2021-2022.

Cupa, diploma și medaliile au fost înmânate juniorilor pecicani de către reprezentanții Asociației Județene de Fotbal: președintele Răzvan Cadar și secretarul general Vasile Rad, alături de Leontin Buda, membru în Comisia Județeană a Arbitrilor.

A fost prezent și președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, dar și oficiali și sponsori ai clubului pecican.

Meciul și festivitatea de premiere au fost transmise, în direct, de Radio Zestrea Pecica TV, înregistrarea poate fi revăzută pe pagina lor de Facebook.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )