https://pecicanews.ro/
Juniorii pecicani sunt de neoprit: încă o victorie cu 10 goluri diferență (GALERIE FOTO)

Juniorii pecicani sunt de neoprit: încă o victorie cu 10 goluri diferență (GALERIE FOTO)

Echipa de Juniori 1 A ACS Progresul a făcut spectacol, din nou, în meciul jucat miercuri după-masa și rămâne liderul seriei, cu un avantaj de cinci puncte.

„Derby”-ul cu vecinii de la CS Victoria Nădlac s-a jucat pe o vreme însorită și caldă, în fața unui grup dedicat de suporteri.

Echipa pregătită de antrenorul Ioan Bănățan și condusă de căpitanul Roberto Bănățan dă dovadă de omogenitate foarte bună, ceea ce se vede în ritmul jocului și execuția paselor.

Golurile au început să curgă încă de la începutul partidei, jocul fiind concentrat mai mult în zona porții echipei rivale.

Diferența a crescut constant, prin reușitele lui Bănățan, Gomboș, Matyus, Muncuți, Stanciu, Belea, Serangău și Barbu, scorul final fiind de 10 – 0, oaspeții nereușind să fructifice cele câteva ocazii create în repriza a doua.

ACS Progresul a jucat în formula: Gabriel Raț, Gabriel Szép, Victor Gomboș, Andrei Matyus, Denis Șimonca, Raul Stanciu, Luca Indreica, Raul Belea, Roberto Bănățan (căpitan), Andrei Serangău, Mihai Muncuți. Au mai intrat pe teren: Marius Szauka, Mark Barbu și Florin Tulbure.

După șase meciuri jucate, juniorii pecicani se pot mândri cu un palmares de șase victorii, patru cu diferență de zece goluri! Ca urmare, sunt pe primul loc, cu 18 puncte și un golaveraj impresionant, cu 58 de reușite și doar șase primite.

Miercurea viitoare juniorii joacă la Glogovăț, ocupanta locului cinci al clasamentului.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )