https://pecicanews.ro/
Junior pecican, convocat la lotul național de fotbal

Junior pecican, convocat la lotul național de fotbal

Asociația Clubului Sportiv Progresul Pecica a primit din partea Federației Române de Fotbal convocarea jucătorului Robert Bănățan pentru a participa la acțiunea de formare a lotului național U15, care va avea loc în 30 septembrie, pe stadionul Michael Klein din Hunedoara.

Tânărul pecican de 14 ani joacă din anul 2016 la echipa pecicană, atât pe postul de fundaș, cât şi ca mijlocaș central.

„Este un copil talentat, foarte harnic la antrenamente şi are calitățile pentru a ajunge un mare fotbalist. Doar depinde de el, dacă muncește zi de zi şi este ajutat” – l-a caracterizat antrenorul Ioan Bănăţan.

Tehnicianul spune că la clubul pecican sunt mulţi copii talentaţi, care au primit chiar oferte de la alte echipe din judeţ, dar au rămas pentru că Progresul Pecica vrea să îi sprijine în continuare şi să aibă proprie pepinieră de fotbaliști.

Cu doi ani în urmă, Robert Bănăţan a fost în probe la Viitorul Contanţa, iar în 2019 a fost invitat, alături de un alt jucător pecican, la acţiunea de scouting intitulată „Turneul Speranţelor”.

„Am fost surprins de convocare şi am puţine emoţii. Joc fundaş stâga şi visul meu este să ajung fotbalist profesionist” – a declarat pentru Pecica News tânărul fotbalist, adăugând că îi este recunoscător antrenorului său.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )