https://pecicanews.ro/
Jucători pecicani în turneul final al Campionatului Național de Handbal

Jucători pecicani în turneul final al Campionatului Național de Handbal

Doi tineri handbaliști pecicani joacă vor juca în turneul final al Campionatului Național, ca urmare a unui parcurs bun în actualul sezon.

Călin Creț și fratele său, Andrei Creț (elevi în clasa a VI-a A, respectiv a V-a A ai Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Pecica) sunt componenți ai echipei de Juniori 3 a Handbal Club Beldiman Arad (în fotografie: rândul de jos, primul și al treilea din stânga).

Gruparea pregătită de soții Adriana şi George Beldiman se bucură de sprijinul administrației locale pecicane, mai multe activități ale clubului desfășurându-se la sala mare din oraș.

Echipa joacă în grupa Speranța 4, pe care a dominat-o, astfel va lua partea la turneul final, alături de încă șapte echipe din țară, în cursul lunii mai.

Lotul HC Beldiman Arad J3 este format din Robert Beldiman (218 goluri înscrise); Alex Repede (132); Andrei Tomuța (94); Cezar Diniș (68); Călin Creț (34); Mihai Crișan (15); David Țâșcă, David Fărcuțiu, Sașa Vașnei și portarii Andrei Creț (mezinul echipei, născut 2010) și Sebi Popa.

Antrenorul George Beldiman a declarat pentru Aradon.ro că este mândru de sportivi, care au crescut valoric cu fiecare joc, în ciuda vârstei fragede.

„Sperăm să facem o figură frumoasă şi la turneul final. Aş vrea să mulţumesc părinţilor pentru susţinere şi încredere, Centrului Municipal de Cultură Arad, Centrului Cultural Județean Arad, Primăriei Pecica și sponsorilor Uka SRL, Flana Market, HT Est Division, care sprijină acest proiect’’ – a completat tehnicianul.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )