https://pecicanews.ro/
Jucător al Progresului la FCSB: „M-am obişnuit repede aici”

Jucător al Progresului la FCSB: „M-am obişnuit repede aici”

Unul dintre componenții pecicani ai lotului ACS Progresul Pecica a fost împrumutat, pentru un an de zile, la FCSB Bucureşti.

„ACS Progresul Pecica nu poate fi decât mândru de acest transfer și nu în ultimul rând felicitări centrului de copii si juniori și antrenorilor” – a transmis conducerea clubului pecican.

Vasilică Răchită, în vârstă de 18 ani, este unul dintre tinerele talente de la Centrul de Copii și Juniori ai clubului pecican, cucerind mai multe titluri de campion judeţean cu echipa de juniori, sub comanda antrenorului Ioan Bănăţan.

Mijlocaşul a început să joace fotbal la echipa pecicană de la vârsta de 12 ani şi a parcurs toate etapele la club. A debutat în echipa de seniori în campionatul 2020-2021, iar de atunci a jucat în zeci de partide şi a înscris de mai multe ori pentru echipa pecicană.

Potrivit oficialilor clubului pecican, Răchită a fost în probe, timp de o lună, la FCSB II, joi fiind parafrată înţelegerea, cu opţiune de cumpărare definitivă.

 „M-am obişnuit repede aici, colegii sunt de treabă şi a fost o lună foarte faină” – a declarat pentru Pecica News tânărul jucător pecican.

Vasi, cum îi spun prietenii, spune că programul de pregătire este mai complex la FCSB, cu antrenament în fiecare dimineaţă.

„Vreau să mulţumesc domnilor Cristian Pilan, Ioan Bănăţan şi Claudiu Ciobanu pentru tot sprijinul. Sunt recunoscător familiei şi colegilor de la Progresul” – a spus mijlocaşul, recomandându-le tinerilor de la Centrul de Copii şi Juniori să ia în serios antrenamentele şi să se pregătească mult, pentru a îşi atinge ţelurile.

Răchită a jucat trei meciuri până acum la FCSB: cu Voluntari (75 de minute, cu Tunari (45) şi cu Afumaţi (60).

„Îl cunosc de mic, am lucrat mulţi ani cu Vasi. Este un jucător foarte bun şi serios, merită din plin acest succes. Suntem cu toţii mândri de el şi sperăm să îl urmeze şi alţi tineri pecicani” – a spus Ioan Bănăţan, fostul său antrenor de la echipe de juniori.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )