https://pecicanews.ro/
Întreruperi de curent la Pecica și în satele aparținătoare: vezi străzile afectate

Întreruperi de curent la Pecica și în satele aparținătoare: vezi străzile afectate

E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune Arad a anunţat programul întreruperilor de curent programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare.

Locuitorii oraşului Pecica sunt anunțați că în cursul săptămânii vor fi schimbați mai mulți stâlpi, motiv pentru care se vor înregistra întreruperi de curent pe străzile adiacente în Pecica, Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi.

Potrivit informațiilor transmise de E-Distribuţie Banat marți, 26 ianuarie, între orele 9-17, se va lucra pe strada 124 și strada 224. În același interval orar și locuitorii din satele aparținătoare Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi se pot așteptat la întreruperi de curent.

Miercuri, în 27 ianuarie, între orele 9-17, sunt programate lucrări pe strada 315 și în Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi, parțial.

Joi și vineri (28-29 ianuarie), între orele 9-17, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice, cel mai probabil, tot în zona 200 , dar și parțial în Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi.

Vom reveni miercuri cu străzile afectate.

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora” – transmit reprezentanții companiei, care precizează că este posibil să se reia mai repede alimentarea și mulţumesc pentru înţelegere.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )