https://pecicanews.ro/
Întâlnire de 40 de ani de la absolvirea gimnaziului

Întâlnire de 40 de ani de la absolvirea gimnaziului

Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, o revedere mai puțin obișnuită.

Elevii clasei a VIII C din 1983 s-au gândit să se întâlnească cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la absolvire, având în vedere că, din liceu, drumurile lor s-au despărțit.

Cei 19 foști absolvenți de gimnaziu s-au întâlnit în fosta lor sală de clasă, în clădirea principală a liceului pecican, unde au ținut un moment de reculegere în amintirea celui care le-a fost diriginte, prof. Virgil Damian și a celor doi colegi de clasă trecuți în neființă.

Fiecare și-a prezentat parcursul personal și personal din ultimele patru decenii, după care s-au retras la un restaurant din oraș, unde au servit cina și au povestit până târziu.

Printre elevii promoției s-a numărat fostul ministru Constantin Traian Igaș, iar o absolventă a venit din Suedia pentru a se întâlni cu foștii ei colegi.

„A fost o onoare să fim gazdele dumneavoastră și vă mulțumim tuturor celor prezenți pentru momentele petrecute împreună și pentru posibilitatea de a împărtăși aceste clipe de neuitat!” – au spus directorii liceului pecican, Blazena Karkus și Daniel Toth, prezenți la întâlnire.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )