https://pecicanews.ro/
Încă doi bolnavi și începerea urmăririi penale la Centrul de Îngrijire și Asistență Pecica

Încă doi bolnavi și începerea urmăririi penale la Centrul de Îngrijire și Asistență Pecica

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad a anunțat că a încheiat, cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Arad și al Consiliului Județean Arad, testarea tuturor angajaților din centrele aflate în subordine.

Au fost efectuate 287 de teste, la care se adaugă 44 de probe biologice prelevate de la beneficiarii de la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din Pecica.

În urma sosirii rezultatelor, numărul celor infectați la unitatea din oraș crește la 19, din care 10 sunt pacienți, iar 9 angajați, din care doi sunt din tura a doua, care a intrat duminică la lucru.

Pacienții și angajații Centrului de Îngrijire și Asistență care sunt infectați cu coronavirus au fost transferați la spitalul din Ineu.

Între timp, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au întocmit un dosar de urmărire penală în cazul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus de la centrul pecican.

Potrivit comunicatului parchetului, urmărirea penală început după ce organele de cercetare penală din cadrul IPJ Arad – Poliţia Orașului Pecica s-au sesizat din oficiu, în urma confirmării cazurilor de infecare cu COVID-19.

Cercetările vor arăta cum s-a produs îmbolnăvirea pacienților și a angajaților și cine se face vinovat de acesta.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )