https://pecicanews.ro/
Gesturi de omenie în preajma sărbătorilor (GALERIE FOTO)

Gesturi de omenie în preajma sărbătorilor (GALERIE FOTO)

Persoanele aflate în situație dificilă apreciază mereu ajutorul semenilor, dar în perioada sărbătorilor bucuria este şi mai mare. În zilele dinaintea Crăciunului, zeci de familii nevoiașe, cu copii mici, dar şi persoane vârstnice sau bolnave au fost vizitate în cadrul unor inițiative locale.

Pachete şi o vorbă bună

Mai mulţi membri ai Corului Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica, dirijat de prof. Alexandru Zaharia, au făcut pachete cu alimente, pe care le-au împărţit, ca parte a proiectului umanitar ,,Fii alături de aproapele tău”, în 23 decembrie, împreună cu Sorin Imbroane, ing. Emilian Păun și prof. Loredan Bogdan, aducând zâmbete și speranță celor trec prin momente dificile.

Coriştii au trecut şi la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pecica, precum şi la Centrul RCE Speranța Copiilor (din zona gării), unde au dus pachete cu fructe și dulciuri, dar și câte o felicitare, realizată de elevi, pentru fiecare beneficiar.

Moş Pompier

În Ajunul Crăciunului, Formația de Pompieri Voluntari s-a mobilizat şi a ajutat Moș Crăciun în livrarea cadourilor.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgenţă (SVSU) Pecica, cu ajutorul Asociației Cetatea Voluntarilor şi al Primăriei Orașului Pecica, a împărțit cadouri pentru copii nevoiași, în cadrul proiectului intitulat „Cutia cu suflet”, ediţia a noua.

Cei mici au ieşit bucuroşi la maşina de pompieri şi au rămas uimiţi când l-au văzut pe Moşul.

„Echipa de joi”

Grupul de prieteni care se adună săptămânal la meciuri amicale de fotbal a făcut un gest de mare omenie în preajma sărbătorilor.

Membrii au pus mână de la mână și au surprins câteva familii cu pachete cu alimente şi dulciuri.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )