https://pecicanews.ro/
Gesturi de altruism în vreme de criză

Gesturi de altruism în vreme de criză

În starea de tensiune continuă, primim și câteva vești bune, de la persoane și firme care aleg să se implice în folosul comunității.

 

Măști de protecție

Omul de afaceri Giancarlo Civita a făcut un gest exemplar și a oferit un număr de 250 de măști de protecție administrației publice locale, pe care le-a înmânat primarul Petru Antal.

„Mulțumim familiei Civita și croitoriei New Story Fashion SRL din Pecica pentru că ne sprijină în măsurile luate împotriva răspândirii noului coronavirus și se implica în viața comunității!” – a spus primarul orașului Pecica.

 

Pachete pentru nevoiași

Magazinul Calla din centrul orașului donat produse de igienă personală din care Direcția de Asistență Socială a Primăriei Orașului Pecica a pregătit 16 pachete pe care le-a distribuit unor familii nevoiașe.

Felicitări proprietarilor magazinului: Simona și Daniel Bahrim pentru că s-au gândit la cei mai puțin norocoși dintre noi, în aceste vremuri grele.

 

Ajutor pentru Spitalul Județean

„Ne aflam într-o perioadă grea, în care fiecare dintre noi putem face o diferență spre a ne fi mai bine nouă și semenilor noștri. (…) Sistemul sanitar și personalul medical au nevoie de noi toți în aceste momente critice” – au transmis reprezentanții Polach Logistics & Transport.

Compania a achiziționat un număr de 870 de combinezoane de protecție, în valoare de 13 000 de lei, pe care le-au donat Spitalului Județean Arad, în sprijinul personalului medical aflat în prima linie a luptei cu coronavirus.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )