https://pecicanews.ro/
Firma de salubritate a deschis punct de lucru temporar în oraş

Firma de salubritate a deschis punct de lucru temporar în oraş

Conform contractului încheiat între autoritățile locale reprezentate de ADI Sistem Integrat de Gestionare a Deșeurilor Arad, şi RETIM Ecologic Service SA, de la finalul lunii aprilie firma timişoareană va colecta deşeurile în oraşul Pecica şi în satele aparţinătoare.

Pentru a putea demara colectarea, compania trebuie să încheie un contract de prestări servicii pentru fiecare gospodărie.

Astfel, începând din 5 martie şi până la finalul lunii reprezentanții RETIM vor merge la fiecare adresă din Pecica şi din satele aparţinătoare pentru a încheia noul contract de colectare a deşeurilor. În aceeaşi perioadă vor fi contactate şi persoanele juridice din oraş.

Pentru a veni în sprijinul propritarilor care au fost găsiţi acasă, RETIM Ecologic Service SA a deschis un punct de lucru temporar în oraş în curtea sediului Poliției Locale, (str. 2, nr. 132), la ultima uşă din dreapta (studio TV Pecica). Pentru încheierea contractului este nevoie de cartea de identitate sau copia acesteia.

Pecicanii şi locuitorii satelor aparţinătoare pot încheia contractul şi în hala agroalimentară, la parter, în sectorul de vânzare produse lactate.

Ambele puncte sunt funcţionale în zilele de sâmbătă, între orele 09:00 – 14:00.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )