https://pecicanews.ro/
Farmacia Korda a împlinit 25 de ani

Farmacia Korda a împlinit 25 de ani

Cu 25 de ani în urmă doctorul Korda László a deschis prima farmacie veterinară din Pecica, în centru, în locul în care funcţionează şi acum, lângă piaţă şi şcoală.

În 2007, după terminarea facultăţii, m-am alăturat şi eu şi am pornit cabinetul veterinar, cu spaţiu separat, în continuarea farmaciei.

În anii de după Revoluţie, iniţiativa a fost primită cu bucurie, pentru că micile afaceri existau în număr mic, mai mult sub formă de baruri.

Cu timpul au fost deschise multe afaceri, mare parte s-au închis ori s-au transformat, deoarece susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii este tot mai grea. La începutul „anilor liberi” oamenii au crezut că acestea vor fi viitorul, dar statul îngreunează tot mai mult situaţia acestora.

Din acest motiv ne aducem aminte cu nostalgie şi costatăm cu bucurie că încă existăm, suntem aici şi după 25 de ani, ajutăm pacienţii noşti cu o experienţă de peste 40 de ani în spate, oferim mii de medicamente, hrană de calitate pentru animale mici şi mari, suplimente, vitamine şi premixuri.

Am încercat tot timpul să procurăm şi să vindem produsele la cele mai bune preţuri, ceea ce nu este o sarcină uşoară.

Cunoaştem mare parte din clienţii şi pacienţii noştri şi îi primim cu drag, îi considerăm clienţi fideli.  Aşteptăm şi clienţii noi şi le tratăm animalele de companie, primindu-i în comunitatea noastră.

În cabinet ofer tratament în funcţie de diagnostic, operaţii mai mici, sterilizare, tratamente dentare, pentru că şi animalele noastre de companie pot suferi din cauza unui dinte stricat.

Oferim, zi de zi, straturi cu privire la îngrijirea şi hrănirea alimentelor, deoarece apar tot mai frecvent probleme la pisici şi câini din acest an, lor le oferim o dietă adaptată special. Întocmim carnete de sănătate, paşapoarte, microcipăm.

La farmacie o multitudine de antiparazitare oferă soluţie pentru îndepărtarea puricilor şi a căpușelor, dar avem şi produse pentru eradicarea rozătoarelor.

Din primăvară până toamnă vindem pui, curcani şi rațe de zi, alături de furaje, vitamine şi vaccinuri preventive.

Firma a devenit o mică afacere de familie, mama mea ajută ne ajută, iar soţul, de aceeaşi profesie ca mine, asistă la operaţii şi intervenţii atunci când timpul îi permite.

Credem în valoare multilingvismului: la noi oricine poate solicita sfaturi în limba română, maghiară, engleză, germană şi chiar sârbă/croată.

Activitatea noastră este urmărită de mulţi ani de două pisici, care au devenit favoritele multor clienţi de ai noştri şi ai copiilor lor.

Pe noua firmă, realizată cu ocazia aniversării, apare portretul lor, sperăm să le fie pe plac tuturor. Pentru realizarea portretelor îi mulţumim lui Bella Zoltán, mai ales pentru răbdare.

Pisicile aşteaptă clienţii la locul lor, de regulă dormind, le plac oamenii şi îşi salută favoriţii cu tors puternic.

Sperăm să fim încă mulţi ani o parte esenţială a comunităţii pecicane!

 

Dr. Korda Beatrix

medic veterinar

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )