https://pecicanews.ro/
Fără declarație pe propria răspundere, de la Nădlac până la Lipova

Fără declarație pe propria răspundere, de la Nădlac până la Lipova

Prefectura a anunțat sâmbătă că accesul locuitorilor din unitățile administrativ-teritoriale cuprinse în Zona Metropolitană Arad va fi permis în perimetrul delimitat de unitățile administrativ-teritoriale respective fără obligativitatea completării declarației pe proprie răspundere.

Măsura a intrt în vigoare începând din 16 mai 2020 și vizează următoarele unități administrativ-teritoriale: Municipiul Arad, orașele Curtici, Nădlac, Pecica, Sântana, Pâncota și Lipova, precum și comunele Semlac, Șeitin, Peregu Mare, Iratoșu, Dorobanți, Șofronea, Macea, Șimand, Zărand, Olari, Seleuș, Șiria, Zimandu Nou, Livada, Covăsânț, Vladimirescu, Ghioroc, Păuliș, Zăbrani, Frumușeni, Fântânele, Șagu, Vinga, Zădăreni, Felnac și Secusigiu.

 „Măsura a fost decisă de Grupul de suport tehnic privind gestionarea bolilor înalt contagioase la nivelul județului Arad. Data și ora intrării în vigoare a măsurii vin ca urmare a procedurii de aprobare tacită a Deciziilor emise de Grupul de suport, care necesită un interval de 24 de ore pentru eventuale contestații din partea membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad”, se arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului.
Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )