https://pecicanews.ro/
Exerciţiu şi intervenţii în serie pentru pompierii pecicani

Exerciţiu şi intervenţii în serie pentru pompierii pecicani

Hornurile necurățate le-au dat de lucru pompierilor pecicani la sfârşitul săptămânii trecute.

Formaţia Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Pecica a fost chemată să intervină de nu mai puţin de trei ori în interval de 24 de ore.

Prima intervenţie a fost vineri la ora 23, urmată de o alta în aceeaşi noapte, la ora 2:45 şi cea de a treia, sâmbătă la 18:30.

Măsurile generale de prevenire a incendiilor la sistemele de încălzire cu combustibili solizi și lichizi recomandate de SVSU Pecica includ asigurarea, verificarea, curăţarea şi repararea coşurilor de fum cel puţin o dată pe an, de către o persoană autorizată.

Campania „Previn, sunt protejat!” inițiată de pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar Pentru Situații de Urgență Pecica conţine sfaturi utile în acest sens şi poate fi consultată AICI, AICI şi AICI.

La începutul săptămânii, sediul SVSU Pecica a găzduit pregătirea serviciilor de pompieri private.

După aceasta, serviciul privat de pompieri ai companiei PetroSantander a organizat o aplicație în colaborare cu pompierii pecicani (foto).

Potrivit scenariului, alarma s-a dat la depozitul din Bodrogu Vechi din cauza scurgerii de țiței dintr-o conductă. Grupul privat a fost completat de o autospecială a SVSU Pecica cu patru servanţi, care au acţionat împreună pentru alimentarea autospecialei APCA al serviciului privat PetroSantander, asigurarea zonei şi îndepărtarea pericolului.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )