Emoții și talent la Balul Bobocilor 2018 (GALERIE FOTO)

Emoții și talent la Balul Bobocilor 2018 (GALERIE FOTO)

Organizatorii ediției din acest an a Balului Bobocilor Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” au pregătit atent evenimentul, iar bobocii au încercat să facă o impresie cât mai bună în fața publicului care a umplut Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu” și, bineînțeles, în fața juriului.

Balul cu tema „Te cunosc de undeva” a fost deschis de o persoană cunoscută publicului: Daniel Grab, care a prezentat de mai multe ori evenimentul în ultimii ani, sâmbătă seara fiind la fel de pregătit și amuzant, ca de obicei.

Cele șapte perechi de concurenți au intrat, pe rând, în pași de dans, pe câte o melodie a vedetelor în ale căror piele au ales să intre preț de câteva ore, organizatorii pregătind o proiecție cu numele și imaginea celebrităților.

Pe scena Casei de Cultură au apărut: Delia cu Speak – intepretați de Radu Denisa Gabriela și Vid Bogdan-Leontin; Lora cu Doddy – Sârcă Valentina Maria și Don Petru Bogdan; Antonia cu Carla’s Dreams – Sârcă Alexandra Andreea și Bukva Adrian-Răzvan; Suzana Toader cu Blaga de la Oradea – Curea Claudia și Ivan Paul; Inna cu The Motans – Horvath Denisa și Faur Alin; Loredana cu Nadir – Juncan Ania Claudia și Burta Bogdan Ionuț; Nicole Cherry cu Connect-R – Mădulărescu Florina alături de Opșitar Dimitire din partea organizatorilor.

După o scurtă prezentare a și început prima probă surpriză, bobocii fiind nevoiți să cânte cuvintele lipsă dintr-o melodie a vedetei pe care o interpretau. Probabil (și) din cauza emoțiilor, nu cu toții au reușit, fetele având mai mult succes.

Până concurenții s-au schimbat pentru proba de dans country pe celebra melodia Cotton Eye Joe, trupa Energy a Clubului Copiilor Pecica a prezentat un dans modern, la fel cu a făcut și mai târziu, după cea de a doua probă surpriză.

A urmat proba de cultură generală, cu întrebări destul de simple, de literatură, istorie, astronomie sau logică, dar emoțiile și-au spus cuvântul și răspunsurile au fost împărțite.

Dansul latin bachata prezentat cu pasiune de organizatorii din clasele a XI-a A (diriginte prof. Patricia Horga) şi a XI-a B (diriginte prof. Bogdan Moţica) a avut mare succes, seara continuând pe ritmuri de muzică populară, cu dansul pregătit de boboci.

Cea de a doua probă surpriză a pus la încercare îndemânarea celor 13 elevi din clasele a noua: ei au avut de demolat 12 popice din două încercări.

La proba de aptitudini publicul a putut urmări o varietate de performanțe.

Radu Denisa Gabriela s-a pregătit cu un dans rock and roll, Vid Bogdan-Leontin a cântat o piesă rap, Sârcă Valentina Maria și Burta Bogdan Ionuț au prezentat un dans țigănesc, Don Petru Bogdan și Bukva Adrian-Răzvan au pregătit o scenetă comică, Sârcă Alexandra Andreea a interpretat un dans modern, Curea Claudia a ales un dans contemporan, Horvath Denisa a urcat pe scenă cu un un colaj de dansuri, Ivan Paul cu dans popular, Juncan Ania Claudia cu balet, în timp ce Faur Alin a pregătit o demonstrație de arte marțiale, iar Mădulărescu Florina un monolog.

Până bobocii s-au schimbat pentru cea mai elegantă probă: cea de vals, pe care au prezentat-o cu multă ținută, organizatorul Adrian Moscal a interpretat o piesă la pian.

Odată cu încheierea probelor, juriul format din viceprimarul Miodrag Stanoiov, prof. Eugenia Pete, directorul Casei de Cultură, directorii liceului pecican: prof. Daniel Toth și prof. Blazena Karkus, reprezentanta Asociației Părinților, prof. Laura Zágoni-Szabó și Miss și Mister 2016: Morariu Crina și Foghiș Sucigan Cristian s-a retras pentru a aduna punctele acordate de-a lungul serii.

Invitatul special al serii a fost tânărul artist arădean Dănuț Kozak, concurent la X Factor în 2016, în prezent student la Muzică și Teatru, care a interpretat mai multe melodii cunoscute.

Balul Bobocilor s-a încheiat cu mult așteptata premiere a concurenților cu titlurile Miss Spontaneitate: Mădulărescu Florina, Miss și Mister Creativitate: Sârcă Valentina Maria și Don Petru Bogdan, Miss și Mister Originalitate: Juncan Ania Claudia și Ivan Paul, Miss și Mister Atitudine: Curea Claudia și Vid Bogdan-Leontin, Miss și Mister Eleganță: Sârcă Alexandra Andreea și Bukva Adrian-Răzvan, Miss și Mister Popularitate: Radu Denisa Gabriela și Faur Alin, iar titlul de Miss și Mister Boboc 2018 la liceul pecican a fost primit de Horvath Denisa și Burta Bogdan Ionuț.

Balul Bobocilor 2018 are loc cu sprijinul Primăriei Oraşului Pecica şi al Consiliului Local, cu ajutorul sponsorilor locali, partenerul media al evenimentului fiind Pecica News.

 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )