Emmanuela Vidolman este Miss Pecica 2019 (GALERIE FOTO)

Emmanuela Vidolman este Miss Pecica 2019 (GALERIE FOTO)

Concursul Miss Pecica a fost organizat din nou, după o pauză de câţivă ani, de această dată în cadrul Miss Arad, în parteneriat cu Primăria Orașului Pecica.

La competiție s-au înscris 10 tinere din Pecica şi Turnu, criteriile de selecție au cuprins înălțimea minimă de 1,60 m, să fie necăsătorite și să aibă vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani.

Fetele s-au pregătit pentru ca totul să iasă perfect pe scenă, în faţa a sutelor de spectatori adunaţi sâmbătă seara în Piaţa Regele Mihai I.

Coregrafia concurentelor a fost realizată de coregrafa Bianca Petre, rochiile fiind asigurate de Casa de modă Mirabel Fashion.

Machiajul a fost realizat de către Echipa Diana Redei Make-up, prin Constăncianu Monica, iar coafura concurentelor a fost pregătită de Adriana Nini.

Concurentele la titlul de Miss Pecica au avut de trecut patru probe de concurs, printre care și proba rochiilor de seară și a întrebărilor de perspicacitate. Atitudinea scenică a fost observată și notată de membrii juriului și la probele intro și ținută casual.

Juriul a fost format din dr. Vasile Chifor, președinte al Comisiei Cultură a Consiliului Local Pecica, consilierii locali prof. Lunița Irean, prof. Süli Iuliana şi Marinela Danicsko, Bogdan Noghiu (BGN Solution One), Adriana Nini (hairstilist), Alexia Ploscaru (Miss Arad 2018), Lavinia Ichim (Miss Globe Romania), Mirabela Frai, designerul casei de moda Mirabel Fashion, Sorin Sipanu (fotograf) şi Silvia Gusatu – Avon Arad.

În urma punctajului lor, au fost acordate următoarele premii:

Premiul special de debut: Cristea Carla

Premiul de perspicacitate: Mădulărescu Florina

Premiul de Popularitate: Horvath Denisa

Premiul pentru cel mai frumos zâmbet: Pîrpîriță Bianca

Miss Beauty: Gașpar Marcela

Premiul de fotogenie: Asaftei Amalia

Miss Eleganţă: Ionaș Roxana

Miss Avon: Stremciuc Alexandra

Premiul Special al juriului: Ionaș Roxana

Queen of hair: Vidolman Emmanuela.

Locul III a fost obţinut de Gașpar Marcela, locul secund de Cuțca Ionela Carmen, Miss Pecica 2019 fiind încoronată Vidolman Emanuela.

Câștigătoarea concursului s-a calificat automat în finala județeană Miss Arad 2019, care va avea loc în vară.

Premiul a fost anunțat și înmânat de Primarul Orasului Pecica, Petru Antal și de președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, iar încoronarea câștigătoarei a fost realizată de Miss Arad 2018, Alexia Ploscaru.

În a doua parte a lunii iunie se va desfășura preselecția oficială Miss Arad 2019, la Atrium Mall Arad unde vor putea participa toate domnișoarele, indiferent de localitatea arădeană de unde provin.

Fotografii: Sorin Sipanu Photography

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )