Elevi pecicani, printre cei mai buni din țară

Elevi pecicani, printre cei mai buni din țară

Perioada concursurilor și a olimpiadelor școlare s-a încheiat cu rezultate bune pentru elevii pecicani.

Mai mulți dintre aceștia au luat parte la faza județeană și au reprezentat cu cinste Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” și Școala Gimnazială nr. 2, implicit orașul.

Unii dintre ei au reușit performanța de a se califica chiar mai departe, urmând să ia parte la faza națională.

Elevi din clasele V-IX ale liceului pecican, pregătiți de prof. Marta Balazs, au participat la etapa județeană a Olimpiadei de Religie Ortodoxă, obținând rezultate foarte bune.

Șeicaru-Dunca Alexandru s-a calificat la etapa națională, care se va desfășura la Deva, în perioada 19-23 aprilie.

La începutul săptămânii viitoare, Vasilache Iulia (în mijloc în fotografie), elevă în clasa a VII-a A (Engleză intensiv), pregătită și însoțită de prof. Claudia Balaș, va participa la faza națională a Olimpiadei la Limba Engleză.

Competiția școlară va avea loc la Cluj-Napoca și constă în probă scrisă (luni) și orală (marți).

Elevii liceului pecican au avut rezultate foarte bune la faza județeană, unde Necea Tomas s-a clasat al treilea, iar Covaciu Roxana a luat mențiune.

Echipa Școlii Gimnaziale nr. 2 au luat parte, sâmbătă, la faza județeană a Concursului Național „Călători prin Istorie”, organizată la Arad.

Echipa de teatru formată din elevii: Beke Klaudia, Köles Réka, Ciurovski Robert Mihai, Furik Roland și Raicu Cristian, pregătită de prof. Anita Stoicovici, a obținut locul întâi și va reprezenta județul Arad la faza națională, cu o scenetă legată de istoria evreilor și de Holocaust.

Eleva Szeredi Viktória din clasa a IV-a, secția maghiară, pregătită de învățătoarea Chira Ildiko Ana, va merge, peste două săptămâni, la Târgu-Mureș, la faza națională a Concursului de recitat și desenat legende.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )