https://pecicanews.ro/
Elevi pecicani la concursul Prietenii Compozitorilor (GALERIE FOTO)

Elevi pecicani la concursul Prietenii Compozitorilor (GALERIE FOTO)

Etapa județeană a concursului a avut loc la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, structurată pe două secțiuni: echipe gimnaziu și liceu, respectiv secțiunea de interpretare.

La secțiunea de interpretare au participat cinci elevi pecicani: Samuel Marușca din clasa a VII-a la pian (care a obţinut premiul III), Ligia Crișan, clasa a VIII-a la vioară (mențiune), Riana Sînjorz, clasa a VI-a la pian (mențiune) și Eduard Komuves, clasa a VI-a la pian (mențiune) și Adrian Moscal, clasa a X-a la pian (premiul I).

La această secțiune, elevul Adrian Moscal care a obținut premiul I s-a calificat la etapa interjudețeană care se va desfășura la Beiuș, pe 4 mai.

La secțiunea pe echipe au participat 2 echipe de gimnaziu și una de liceu.

Prima echipă la gimnaziu a fost formată din elevii: Ligia Crișan, Eduard Komuves și Riana Sîjorz şi a obținut premiul II.

Cea de a doua echipă a fost formată din elevii: Samuel Marușca, Amalia Asaftei și Natalia Velciev, această echipă a obținut locul I, calificându-se la etapa interjudețeană.

La secțiunea liceu a participat echipa formată din elevii: Adrian Moscal, Opșitar Dimitrie și Carla Cosma. Aceasta a obținut locul I, calificându-se și ea la etapa interjudețeană care se va desfășura la Beiuș.

Elevii au fost coordonați și îndrumați de prof. Alexandru Zaharia.

Din partea Clubul Copiilor Pecica a participat eleva Dorothea Vîrjan din clasa a V-a, la secțiunea interpretare – vioară coordonată, îndrumată tot de prof. Alexandru Zaharia.

Ea a obținut locul II, calificându-se și ea la etapa interjudețeană de la Beiuș, care va avea loc în 4 mai.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )