https://pecicanews.ro/
Ediţie aniversară a concursului judeţean de dans (GALERIE FOTO)

Ediţie aniversară a concursului judeţean de dans (GALERIE FOTO)

Duminică a avut loc la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu” cea de a zecea ediţie a Concursului Judeţean de Dans „Magia Dansului”.

La evenimentul organizat în fiecare primăvară de Clubul Copiilor din Pecica au participat 250 de copii şi tineri de la Clubul Copiilor din Sântana, Palatul Copiilor din Arad, Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Arad şi instituţia gazdă.

Un număr total de 16 formaţii au concurat în trei categorii de dans, pe grupe de vârstă: dans sportiv, dans modern şi fantezie coregrafică.

Juriul a fost format din prof. Camelia Moler, inspector şcolar pentru educație permanentă, prof. Blazena Karkus, director adjunct al Liceului „Gheorghe Lazăr” Pecica, prof. Anca Chevereşan, membru al Consiliului Local Pecica, Monica Velici, administrator public şi Hortensia Jucotinschi, profesor de dans sportiv la Palatul Copiilor Arad.

Sala a fost neîncăpătoare pentru publicul numeros, atât pecicani, cât şi însoţitori ai trupelor din Arad şi Sântana.

Copii de la cercul de dans modern de la Clubul Copiilor Pecica, pregătiţi de prof. Laura Zagoni-Szabo, au obţinut trei locuri 1 şi trei locuri 2: trupa Ministars două locuri 1, trupa Fantasy două locuri 2 şi trupa Energy un loc 1 şi un loc 2.

Până a deliberat juriul, trupa Stars (tot de la Clubul Elevilor Pecica) a susţinut un program de dans modern.

Organizatorii mulţumesc pe această cale Primăriei Oraşului Pecica, reprezentată la eveniment de viceprimarul Miodrag Stanoiov şi Consiliului Local pentru sprijinul acordat, precum şi Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu”.

„Felicitări tuturor copiiilor şi profesorilor coordonatori, a fost un eveniment aniversar frumos şi reuşit” – a declarat prof. Laura Zagoni-Szabo.

Câştigătorii au fost răsplătiţi pentru munca lor cu cupe, diplome şi pachete.

Fotografii: Marin Stan

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )