https://pecicanews.ro/
Echipele de fotbal joacă în deplasare (PROGRAMUL COMPLET)

Echipele de fotbal joacă în deplasare (PROGRAMUL COMPLET)

Victoria cu CSM Reșița din etapa trecută (scor 3-2) a reprezentat ultima partidă pe care Progresul Pecica a disputat-o pe teren propriu în acest an.

Pentru elevii antrenați de Bogdan Bozian și Mihai Petcuț urmează două deplasări consecutive, foarte dificile, la Lipova și Ineu.

Sâmbătă, pecicanii vor evolua, de la ora 14:00, pe noul stadion din Lipova, unde gazdele sunt dornice de revanșă, după victoria Progresului din tur.

După aceste două meciuri, se va trage cortina și fotbaliștii vor intra în vacanță, sezonul urmând a se relua în luna martie a anului viitor.

Echipa a doua a clubului pecican, care evoluează în liga a cincea, are parte de un meci al orgoliilor între vecini.

Galben-albaștrii evoluează sâmbătă, la Sânpetru German, în cea mai scurtă deplasare din tot campionatul.

Tot sâmbătă și tot de un meci interesant are parte și Speranța Turnu, care merge la Dorobanți pentru o dispută cu o echipă de tradiție în fotbalul județean.

Având în vedere că terenul este, practic, lipit de celebrul ștrand termal din localitate, tornenii ar putea îmbina utilul cu plăcutul, iar după meci să-și ofere o binemeritată refacere.

Competițiile juvenile s-au încheiat, dar copiii și juniorii clubului pecican continuă antrenamentele, antrenorii dorind să-și țină elevii în priză.

Iată cum arată programul meciurilor:

Sâmbătă, 26.11.2022, ora 14:00, seniori, Liga a 3, seria 8, etapa a 14-a: CS Șoimii Lipova – ACS Progresul Pecica (stadion Lipova).

Sâmbătă, 26.11.2022, ora 14:00, seniori, Liga 5, seria A, etapa a 11-a: CS Foresta Oil Sânpetru German – ACS Progresul Pecica II (stadion Sânpetru German).

Sâmbătă, 26.11.2022, ora 14:00, seniori, Liga 6, etapa a 12-a: CS Dorobanți – CS Speranța Turnu (stadion Dorobanți).

Foto arhivă: Cătălin Bereş

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )