https://pecicanews.ro/
Echipele locale încep returul Ligii 4 pe teren propriu

Echipele locale încep returul Ligii 4 pe teren propriu

Cele două echipe locale s-au pregătit din timp pentru reluarea Campionatului 2018-2019 la începutul lunii martie.

ACS Progresul Pecica a încheiat turul pe primul loc al clasamentului, cu 2 puncte avans faţă de următoarea clasată, în timp ce echipa de fotbal a satului aparţinător, CS Speranţa Turnu, a acumulat doar 4 puncte şi este lanterna roşie a Ligii 4.

Echipa pecicană pregătită de Dan Stupar a reluat pregătirile în a doua parte a lunii ianuarie, iar la începutul lunii februarie a ţinut un fel de cantonament local, cu pregătiri zilnice la stadionul din Pădurice.

Lotul a fost întărit pentru retur, alături de Sergiu Luca, Robert Drîglă, Viorel Gabor şi Raul Iova la echipă au sosit juniori de la Atletico şi UTA: Toma Bodri, Luca Bodri şi Raul Moraru.

S-au jucat şi meciuri de pregătire cu echipe precum Victoria Felnac, Şoimii Lipova, UTA 2001, un meci cu Crişul Chişineu Criş, piedut cu scorul de 1-0 sau partida cu liderul seriei a IV-a a Ligii 3, CS Şoimii Lipova, jucată la Semlac, care s-a încheiat fără goluri, scor 0 – 0.

CS Speranţa Turnu va continua tot cu Dani Tambor pe banca tehnică, dar unele schimbări în lot, obiectivul fiind evitarea retrogradării.

Meciurile se vor juca pe stadionul din Turn, care a primit omologarea necesară.

Etapa a 18-a va avea loc sâmbătă, 9 martie, la ora 15:00, ambele echipe locale jucând pe teren propriu.

ACS Progresul Pecica o va primi pe CS Podgoria Pâncota, iar CS Speranţa Turnu va juca acasă cu CS Frontiera Curtici 2004.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )